5 minutter! Så er du i gang!

Med Axpoint er der ingen dyre omkostninger til software-licenser eller nye servere. Axpoint kører på Office 365. Det betyder, at I slipper for at rulle programmet ud til samtlige medarbejdere. De kan bare logge ind og gå i gang!

 1. Installér Axpoint på 5 minutter
 2. Konfigurer Axpoint til jeres behov
 3. Ingen udrulning - alle er i gang med det samme

Installér Axpoint på 5 minutter

Axpoint installeres blot ved at tilføje en ny SharePoint-app til jeres Office 365-løsning. Bare klik! Resten sker automatisk og der skal ikke foretages nogle kryptiske valg undervejs. Installationen tager ikke mange minutter og I skal aldrig bekymre dig om opdateringer. Axpoint kører altid i den seneste version!

Konfigurer Axpoint til jeres behov

Axpoint leveres med en række standardkonfigurationer til de vigtigste funktioner i virksomheden. Så uanset om I arbejder med salg, projektstyring, sagsbehandling, HR eller andre videnstunge områder, kan I komme i gang i løbet af få minutter. Skabelonerne kan tilpasses efter jeres behov og det er nemt at udvikle nye skabeloner til jeres specielle arbejdsområder.

Ingen udrulning - alle er i gang med det samme

Så snart Axpoint er installeret på Office 365, kan alle medarbejdere begynde at bruge systemet direkte fra de Microsoft Office-programmer de bruger, via deres favorit-browser eller fra en app på mobilen. De har adgang overalt – uanset hvor i verden de befinder dig.

 • Efter vi har fået Axpoint, har vi på en enkelt, intuitiv og meget brugervenlig måde fået styr på alle kundeprojekternes dokumenter. Samtidig oprettes og opdateres alle kunde- og projektdata automatisk i Axpoint gennem integrationen til e-conomic. Så har vi altid de korrekte kunde- og projektdata lige ved hånden.

  Henrik Jørsensen
  CEO, Advizion
 • Som producent af højkvalitetsstrømmålere til det globale marked, er det ekstremt kritisk, at vi altid har styr på alle vores dokumenter og har mulighed for præcis og ensartet versionsstyring, så alle medarbejdere altid anvender seneste version. For os er Axpoint vidensdeling på den nemme måde!

  Henrik Elbæk
  CEO, Danisense