Alle har altid den nyeste version

Med Axpoint har alle medarbejdere altid adgang til den nyeste version - og det er nemt at genfinde tidligere versioner. Axpoint holder styr på alle versioner af hvert eneste dokument og giver mulighed for, at I kan arbejde flere i det samme dokument på samme tid!

Slut med at lede og gætte dig frem!

Du behøver ikke længere huske på, hvor du har gemt tingene - eller regne ud, hvor andre kan have lagt dem. Bare brug den indbyggede SmartSearch, så får du adgang til alle relevante informationer fra alle de systemer, der leverer informationer til Axpoint. Det er ren "information at your fingertips"!

Slut med forkerte oplysninger!

Alle stamdata kan flettes ind i de dokumenter, du arbejder i. Når stamdata opdateres i ERP-systemet, bliver de automatisk opdateret i Axpoint. Så du er altid sikker på, at f.eks. navn eller adresse i de færdigflettede dokumenter altid er korrekte!

Ikke mere kedeligt arbejde!

Axpoint har overtaget det kedelige arbejde med at opmærke dokumenterne med metadata. Bare træk dokumenterne over i Axpoint, så tilføjer systemet selv alle relevante metadata - nærmest på magisk vis.